FINCOS SCBCR2525M12, extermal strunjire instrument fabrica de prize, spuma, plictisitor bar, CNC, masina, Fabrica de evacuare -: SCBCL2525M12)

FINCOS SCBCR2525M12, extermal strunjire instrument fabrica de prize, spuma, plictisitor bar, CNC, masina, Fabrica de evacuare

Disponibil pentru su pedido
RON 1.00
În stoc:

Introduceți lățimea (mm) : SCBCL2525 M12. Utilizare : Instrument De Strunjire Extern. Material : HSS. Duritate : 40 CR. Număr Model : SCBCR2525 M12. Uneori, instrumentele de strunjire nu au inventar, vă vom contacta prima dată, vă rugăm să verificați mesajul de comandă, vă mulțumesc!!!Notă : Acest instrument în procesul de vânzare nu include inserții din carbură, imaginea este pentru a vă arăta1. Efect de prelucrare Perfect.2. Finisaj perfect al suprafeței.3. Rezistență ridicată la tracțiune și finisaj anti abraziune.4. Specificațiile și precizia sunt pe deplin conforme cu standardul ISO.5. se aplică în cotitură și cu care se confruntă de lucru.6. Mai multe alte instrumente de strung sunt produse în fabrica noastră, cum ar fi suportul pentru scule de găurit,suportul pentru scule de canelare, suportul pentru scule de filetat.1. Efect de prelucrare Perfect. 2. Finisaj perfect al suprafeței. 3. Rezistență ridicată la tracțiune și finisaj anti abraziune. 4. Specificațiile și precizia sunt pe deplin conforme cu standardul ISO. 5. se aplică în cotitură și cu care se confruntă de lucru. 6. Mai multe alte unelte de strung sunt produse în fabrica noastră, cum ar fi suportul pentru scule de găurit,suportul pentru scule de canelare, suportul pentru scule de filetat specificul articolului : utilizare : instrument de strunjire Externmaterial : HSSHardness : 40crmodel number : Scbcr2525m12acoperire : NOAngle : 75degree Screw : 5*12heigth : 25mm.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie