Freză de frezat din carbură CCMT120404 CCMT120408 VP15TF UE6020 US735 instrument de strunjire din oțel inoxidabil lamă instrument de strunjire din carbură )

Freză de frezat din carbură CCMT120404 CCMT120408 VP15TF UE6020 US735 instrument de strunjire din oțel inoxidabil lamă instrument

Disponibil pentru su pedido
RON 1.00
În stoc:

Cu rezistență ridicată la îndoire și rezistență la uzură, este utilizat special pentru aplicații de tăiere cu duritate ridicată, de mare viteză. Rezistență ridicată la prindere, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea mare. Mențineți toleranțe strânse, performanțe de neegalat. Practic și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici bune. Accesoriile au o rigiditate bună și o durată lungă de viață, ceea ce reduce costul sculei utilizatorului. Freza este potrivită pentru frezarea laterală, frezarea finală, finisarea etc. Potrivit pentru oțel carbon, oțel aliat moale, oțel matrițat, oțel pentru scule, fontă, titan, aluminiu etc.Rezistență ridicată la aderență, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea maremenține toleranțe strânse, performanță inegalabilăpractice și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici buneaccesoriile au rigiditate bună și durată lungă de viață, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie