Jet cupru 16 placă Isis pendul Camera Reiki Wiccan gratuit broșură Jet International Crystal Therapy vindecare Radiestezie a++ metafizică imagine spirituală este doar o referință.

Jet cupru 16 placă Isis pendul Camera Reiki Wiccan gratuit broșură Jet International Crystal Therapy vindecare Radiestezie

Disponibil pentru su pedido
RON 0.67
În stoc:

La JET INTERNATIONAL, livrăm cele mai bune produse posibile competitive pe piața mondială cu cel mai mic consum de timp posibil – adică la viteza jetului. Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori cu sediul în regiunea de vest a Indiei numit Vadodara / Baroda city, Gujarat State – mândru de a fi născut în statul în care sa născut MAHATMA GANDHI. Suntem extrem de norocoși să avem o gamă largă de produse în banca noastră de date, care de nenumărate ori sunt inovate și concepute conform ultimelor tendințe și cerințe ale pieței. Unele dintre Cambay pe bază de extra-ordinare export de calitate lucrări realizate din pietricele, pietre Onix, Chips-uri, Carnelians (polished / semi-polished) pentru ex. Aqua Onyx pietricele, pietricele Ametist, Brazilia Chips-uri de cristal, Jasp roșu, Navrang, Carnelian, Rose Quartz, etc ne oferă un avantaj față de alții. Aceste produse de specialitate găsesc o penetrare uriașă pentru aplicații precum cele din piscine, acvarii pietriș, șantiere de construcții și construcții, grădini, parcuri, parcele de petrecere, școli, cu toate acestea calitățile vindecătoare, cu toate acestea calitățile vindecătoare și proprietățile metafizice sunt excelente. Imaginea este doar o referință. IMAGINEA ESTE DOAR O REFERINȚĂ. Pendulele sunt utilizate în principal pentru radiestezie. Funcția principală a radiesteziei este de a găsi un răspuns/soluție la o întrebare/problemă. Pendulul Isis, numit după zeița egipteană, simbolizează Crucea vieții. Forma sa, a cărei radiație este întărită prin patru discuri asemănătoare plăcilor numite baterie, împreună cu utilizarea lemnului durabil sau a alamei, produce o sensibilitate foarte mare la radiestezie. Oamenii au folosit radiestezia timp de secole pentru a divin pentru apă, pentru a găsi lay-linii, pentru a ajuta unul în luarea deciziilor sau chiar să caute persoane dispărute. Pendulul Isis se curăță prin emiterea constantă de raze albe. Versiunea cu 6 celule a pendulului Isis este mai puternică, deoarece radiațiile sunt amplificate în continuare de "bateria"mai mare. Acest pendul funcționează ca un receptor atunci când pune întrebări de genul " este acesta remediul potrivit pentru mine?"și funcționează, de asemenea, ca un puternic emițător de forță atunci când este folosit ca dispozitiv de vindecare, de exemplu în terapia cu culori. Odată ce ați cumpărat pendulul, îl puteți folosi oricând doriți. Veți găsi atât de util și util în radiestezie pentru tot felul de lucruri, nu veți dori să părăsiți casa fără ea! De fapt, va funcționa cu atât mai bine dacă puteți păstra/transporta / purta pendulul pe sau cu dvs.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie