Prettytard Oil Dovada autoadezivului de bucătărie sobă autocolant de mobilier pentru raft - textura cojii de portocale, Appr. 24x394inch

Prettytard Oil Dovada autoadezivului de bucătărie sobă autocolant de mobilier pentru raft - textura cojii de portocale, Appr.

Disponibil pentru su pedido
RON 46.92
În stoc:

Dimensiune : Apr. 24x394inch (61x1000cm). Hârtie de vinil adezivă auto -adezivă : rupeți căptușeala adezivă și lipiți -vă de orice suprafață uscată și plană. Ecologic, anti-opus, anti-praf și anti-apă : fabricat din folie de plastic și aluminiu, mult mai puternic împotriva focului decât foaia normală din PVC. Rezistent la căldură și umiditate, ștergeți ușor pentru a îndepărta petele!. Excelent pentru decorul pentru casă, poate fi folosit în dulapuri de bucătărie, blat, rafturi, pereți, zone de cămară, mașini de spălat vase, panouri pentru mașini de spălat vase, capotă la cuptor, frigidere, aparat, etc. Amplasarea, ușor pentru dvs. să creați aspecturi noi sau să reparați aspectul oricăror suprafețe netede existente. Faceți -vă casa mai curată/să pară mai frumoasă. „Prettyoneworld” este autorizat de Brand : Prettyard (înregistrat pe Statele Unite). Dimensiune : Apr. 24x394inch (61x1000cm). Hârtie de vinil adezivă auto -adezivă : rupeți căptușeala adezivă și lipiți -vă de orice suprafață uscată și plană. Ecologic, anti-opus, anti-praf și anti-apă : fabricat din folie de plastic și aluminiu, mult mai puternic împotriva focului decât foaia normală din PVC. Rezistent la căldură și umiditate, ștergeți ușor pentru a îndepărta petele!. Excelent pentru decorul pentru casă, poate fi folosit în dulapuri de bucătărie, blat, rafturi, pereți, zone de cămară, mașini de spălat vase, panouri pentru mașini de spălat vase, capotă la cuptor, frigidere, aparat, etc. Amplasarea, ușor pentru dvs. să creați aspecturi noi sau să reparați aspectul oricăror suprafețe netede existente. Faceți -vă casa mai curată/să pară mai frumoasă. „Prettyoneworld” este autorizat de Brand : Prettyard (înregistrat pe Statele Unite). Dimensiune : Apr. 24x394inch (61x1000cm) Hârtie de vinil adezivă auto -adezivă : rupeți căptușeala adezivă și lipiți -vă de orice suprafață uscată și plană. Ecologic, anti-opus, anti-praf și anti-apă : fabricat din folie de plastic și aluminiu, mult mai puternic împotriva focului decât foaia normală din PVC. Rezistent la căldură și umiditate, ștergeți ușor pentru a îndepărta petele! Excelent pentru decorul pentru casă, poate fi folosit în dulapuri de bucătărie, blat, rafturi, pereți, zone de cămară, mașini de spălat vase, panouri pentru mașini de spălat vase, capotă la cuptor, frigidere, aparat, etc. Amplasarea, ușor pentru dvs. să creați aspecturi noi sau să reparați aspectul oricăror suprafețe netede existente. Faceți -vă casa mai curată/să pară mai frumoasă. Bună, dragă. Orice întrebare Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați mai întâi. Voi încerca tot posibilul să vă ajut cu problemele dvs. într -un timp scurt imediat ce voi primi mesajul dvs.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie