Riyanon Cat guler cu clopot din piele neagră, clopot pentru cat guler, pisici guler de siguranță cu curea elastica, guler reglabil Kitty pentru pisici, pisoi & cățeluș.

Riyanon Cat guler cu clopot din piele neagră, clopot pentru cat guler, pisici guler de siguranță cu curea elastica, guler reglabil

Disponibil pentru su pedido
RON 11.84
În stoc:

[Bine atașat Bell]-Cat guler clopot din piele este doar suficient de tare pentru a vă anunța unde pisica / pisicuta ta este fără a fi respingător. De asemenea, este ușor de îndepărtat dacă este necesar. [Clopot reglabil pentru guler de pisică] - gât 7-10 inch, lățime 3/8 inch, ușor și fără margini ascuțite de pete aspre pe interiorul gulerului pentru a zdrobi gâtul pisicilor. Este guler reglabil pentru animale de companie pentru pisici cu 5 găuri de la 7-10 inch, potrivit pentru câini de pisică, pisoi și cățeluș.Diferite dimensiuni puteți vedea în fig2. [Design clasic]-clopot pentru guler de pisică din piele neagră de bază. Design SUA și personalizat manual. Un fel de guler exclusiv și personalizat pentru a vă face animalele de companie să arate mai frumoase și mai elegante. [Safety Cat Collar Bell]-gulere de siguranță pentru animale de companie cu elastic proiectat cu cataramă CF din metal premium, o curea elastică oferă o garanție pentru pisicile dvs. fiind fabuloase și sigure în orice situație. [Bine făcut]-clopotul elegant de guler de pisică din piele a fost bine făcut din piele moale și sigură, poate oferi animalelor de companie o senzație excelentă de purtare. Clopotul nu este detașabil, nu vă faceți griji că cădeți pentru a provoca înghițirea. [Bine atașat Bell]-Cat guler clopot din piele este doar suficient de tare pentru a vă anunța unde pisica / pisicuta ta este fără a fi respingător. De asemenea, este ușor de îndepărtat dacă este necesar. [Clopot reglabil pentru guler de pisică] - gât 7-10 inch, lățime 3/8 inch, ușor și fără margini ascuțite de pete aspre pe interiorul gulerului pentru a zdrobi gâtul pisicilor. Este guler reglabil pentru animale de companie pentru pisici cu 5 găuri de la 7-10 inch, potrivit pentru câini de pisică, pisoi și cățeluș.Diferite dimensiuni puteți vedea în fig2.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie