HDNCJFLEQ TV/PC copertine, 32 ''-85 '' Protectoare pentru afișaj de televiziune, protecție solară impermeabilă, montaj pe perete/monitor curbat/desktop Universal)

HDNCJFLEQ TV/PC copertine, 32 ''-85 '' Protectoare pentru afișaj de televiziune, protecție solară impermeabilă, montaj pe perete/monitor

Disponibil pentru su pedido
RON 133.07
În stoc:

Țesături de calitate : țesătură selectată de flanelă de cristal de înaltă calitate, folosind un proces de imprimare și vopsire ecologică, cu funcție impermeabilă, lavabilă, nu decolorată și nu deformată și menține culoarea strălucitoare și mișcă-te mult timp. Rolul copertei TV : Când ecranul fluorescent al televizorului este direct iradiat de lumina soarelui sau iradiat de reflectarea oglinzii, este ușor de deteriorat, ceea ce reduce eficiența luminoasă. Pentru a proteja ecranul, trebuie să folosim o copertă TV pentru a prelungi durata de viață a televizorului. (Protejați -vă de apă stropită, praf, zgârieturi etc.). Design cu jumătate de pachet : partea din spate a copertei TV adoptă un design de jumătate de pachet, care poate fi utilizat pentru televizoare, computere, etc. televizorul. Compatibil : Capacul TV este compatibil cu LCD modern interior 32 "-85", LED, ecran plat, televizoare montate pe perete, televizoare curbate, majoritatea mărcilor de televizoare cu plasmă și, de asemenea, compatibile cu monitoarele de calculator. (Grosimea nu depășește 5 cm). Imprimare digitală : Capacul de praf TV adoptă mașini de imprimare și vopsire avansată, proces de micro-spraying de înaltă precizie și a suferit mai multe procese, cum ar fi fixarea culorilor, Calendering la temperaturi ridicate, laminare etc. Televizorul interior acoperă praf-rezistent la praf Nume : TV Procrodus Material : Crystal Flannelsize : Compatibil cu 32 "-85" Culoare : 3 culori disponibile Greutate : Aproximativ 800 kguse : Potrivit pentru televizoare pe desktop și pe perete, computere, TVSPROS CURBED : moale, rezistent la efecte rezistente , lavabil, lavabil de mașini, îți păstrează ecranul TV curat și ordonat. Packaging : TV Cover * 1 Service Garanție : Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne scrieți, vă vom răspunde în termen de 24 de ore și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare, vă mulțumim !.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie