Scaun portabil pliabil ușor de salon portabil pentru afaceri sau pentru a seta de coafură pentru afaceri sau pentru a seta de coafură de coafură poate pune în jos și poate ridica părul tăiat de coafură scaun de salon (culoare:

Scaun portabil pliabil ușor de salon portabil pentru afaceri sau pentru a seta de coafură pentru afaceri sau pentru a seta

Disponibil pentru su pedido
RON 1215.83
În stoc:

[Reglare flexibilă] : Scaunul de coafură este echipat cu o pompă hidraulică de înaltă rezistență, iar aerul din pompa hidraulică poate fi evacuat prin pășirea ușoară pe tija de ridicare. Dacă trebuie să reduceți înălțimea scaunului de salon, apăsați -l la. [Capacitate mare] - Acest scaun de coafură este robust și robust, iar scaunul său poate fi rotit pentru munca ta. Oaspeții care pot merge la adulți înalți pot sta acolo. [Bine făcut] Scaunul nostru de salon de epocă este piele bi-turnată, cu cablare de turner rafinată și este impermeabil ușor de curățat, rezistent la abraziune și rezistent la zgârieturi; Întregul scaun adoptă hardware standard pentru a repara rezistența la uzură de înaltă rezistență. [Cumpărături fără griji] 100% Asigurare a calității pe care o puteți fi sigur că ați cumpărat. Dacă întâmpinați probleme în timpul utilizării, vă rugăm să ne contactați și vom răspunde în 12 ore. [Scaun de salon accidentat] : Scaunul de coafură este confecționat dintr -un cadru greu umplut cu burete de înaltă densitate și acoperă pielea Pu. Se poate baza pe spatele scaunului de coafură. Așezați -vă picioarele pe suportul pentru a obține o postură mai confortabilă. [Reglare flexibilă] : Scaunul de coafură este echipat cu o pompă hidraulică de înaltă rezistență, iar aerul din pompa hidraulică poate fi evacuat prin pășirea ușoară pe tija de ridicare. Dacă trebuie să reduceți înălțimea scaunului de salon, apăsați -l la. [Capacitate mare] - Acest scaun de coafură este robust și robust, iar scaunul său poate fi rotit pentru munca ta. Oaspeții care pot merge la adulți înalți pot sta acolo. [Bine făcut] Scaunul nostru de salon de epocă este piele bi-turnată, cu cablare de turner rafinată și este impermeabil ușor de curățat, rezistent la abraziune și rezistent la zgârieturi; Întregul scaun adoptă hardware standard pentru a repara rezistența la uzură de înaltă rezistență. [Cumpărături fără griji] 100% Asigurare a calității pe care o puteți fi sigur că ați cumpărat. Dacă întâmpinați probleme în timpul utilizării, vă rugăm să ne contactați și vom răspunde în 12 ore. [Scaun de salon accidentat] : Scaunul de coafură este confecționat dintr -un cadru greu umplut cu burete de înaltă densitate și acoperă pielea Pu. Se poate baza pe spatele scaunului de coafură. Așezați -vă picioarele pe suportul pentru a obține o postură mai confortabilă. -★ Sfaturi ● Culoarea imaginii poate fi deviată datorită diferenței de lumină și afișare. Vă rugăm să consultați produsul real. ● Acest obiect nu conține alte decorațiuni din imagine. ● Vă rugăm să măsurați înainte de cumpărare pentru a preveni dimensiunea incorectă a cumpărării și a afecta utilizarea normală.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie