Explorați, decorul de casă Joyride, semnul blocului de lemn, 10 x10 independent, raft sau perete afișat, proiectat pentru artist.

Explorați, decorul de casă Joyride, semnul blocului de lemn, 10 x10 independent, raft sau perete afișat, proiectat pentru artist.

Disponibil pentru su pedido
RON 1.67
În stoc:

Semnul blocului de lemn măsoară 10 x 10 x 1,5 inci. Dimensiune perfectă pentru un raft, birou sau agățat pe perete. Să ne confruntăm, cu toții avem propriul nostru stil. Mergeți mai departe și exprimați -l!. Decorare fără efort - ușor de schimbat pentru a se potrivi cu dispoziția sau sezonul. Idee de cadou excelentă pentru : gazdă, ziua de naștere, sărbători, tipuri greu de vămut. Tipărit și ambalat cu grijă în SUA. Semnul blocului de lemn măsoară 10 x 10 x 1,5 inci. Dimensiune perfectă pentru un raft, birou sau agățat pe perete. Să ne confruntăm, cu toții avem propriul nostru stil. Mergeți mai departe și exprimați -l!. Decorare fără efort - ușor de schimbat pentru a se potrivi cu dispoziția sau sezonul. Idee de cadou excelentă pentru : gazdă, ziua de naștere, sărbători, tipuri greu de vămut. Tipărit și ambalat cu grijă în SUA. Aceste semne de bloc de lemn se potrivesc oricărei setări! Acestea nu necesită niciun hardware, iar designul gol din spate se ridică pe cont propriu sau poate fi atârnat pe perete. Perfect pentru birouri, mantale, contoare sau rafturi. Frumoasa textură a lemnului și vibrația de cerneală sunt o împerechere excelentă. Cerneala noastră ecologică, pe bază de apă, oferă o culoare și dimensiune frumoase, iar toate blocurile noastre de lemn sunt confecționate din fibre de lemn comprimate cu top. Tipărit și ambalat în SUA. Exprima-te!.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie