Pictura de ulei pictată manual pe pânză, Wabi Jifeng Nordic abstract picturi murale pentru coridor de portic

Pictura de ulei pictată manual pe pânză, Wabi Jifeng Nordic abstract picturi murale pentru coridor de portic

Disponibil pentru su pedido
RON 54.67
În stoc:

Calitate de înaltă calitate : 100% pictură în ulei vopsită manual, material de pânză Utilizați bumbac de înaltă calitate, țesut cu mai multe cateni, textură fermă, rezistent la uzură, redat în acrilice, aceasta este o lucrare de artă modernă, pictată manual, aceasta nu este o imprimare inferioară-tu poate simți textura acrilică îndrăzneață. Notă : Aceste tablouri sunt pictate doar pe pânză fără niciun cadru interior sau exterior sau targă, fără rame. Sunt ambalate în rulouri în tuburi. Vă rugăm să vă asigurați că aveți metodă de a instala un cadru pe pictura în ulei. O decorare perfectă a peretelui : Modul de a lumina pereții casei tale, întregul tablou a scos frumusețea tabloului, culoarea face ca camera să fie caldă, vie și poetică. Lăsați oamenii să aibă un sentiment proaspăt și confortabil, să facă privitorul să se simtă mai confortabil, mai armonios și pașnic. O alegere bună pentru decorarea, dormitor, bucătărie, birou, hotel, sufragerie, baie, hol, sala de mese, studiu, bar etc. Pictură în ulei : Picturi pictate manual realizate de artiști profesioniști, fiecare piesă este realizată, abstract Canvas Art Art pentru decorațiuni în camera de zi. Un Crăciun perfect și Anul Nou, nuntă, aniversare, Ziua Recunoștinței, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Cadouri de ziua de naștere pentru un decor minunat pentru prieteni pentru prietenii sau familia. Serviciu : Avem o echipă profesională care să vă servească! Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați la timp, vă vom răspunde cât mai curând posibil!. Specificații : Culoare : ca imaginea showtype : pictura de ulei pictată manual : deoarece fiecare tablou este pictat manual, picturile reale pot fi ușor diferite de imaginea produs Articolul. Aplicații : Această artă de perete de calitate a muzeului se folosește pentru sufragerie, dormitor, bucătărie, sufragerie, baie, hol, cameră de oaspeți, cameră de zi, birou, peșteră, cămin, hotel, cafenea, restaurant, bar, pensiune, KTV , Sală de gimnastică sau pe șemineu, în spatele canapelei în casa ta drăguță. gol.- Aduceți o lume de vis pașnică care să se relaxeze și să vă inspire familia în fiecare zi. Există o pictură în pânză pentru a-ți face noua casă finalizată. Chiar și o mică piesă caldă poate face diferența în viața ta.100% Garanție de satisfacție. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e -mail pentru prima dată pentru actualizarea satisfacțiilor serviciului.

Către proprietăți

Color:
As the picture show
Type:
Handpainted Oil Painting
Notes:
As each painting is hand-painted, actual paintings may be slightly different from the product image.Due to the different display and different light, the painting may not reflect the actual color of the item.:
APPLICATIONS:
This museum-quality wall art uses for living room, bedroom, kitchen, dining room, bathroom, hallway, guest room, sitting room, office, cave, dorm, hotel, cafe, restaurant, bar, guesthouse, KTV, Gym or upon fireplace, behind couch in your nice house.:
PURPOSES:
- This is an modern decorative way to highlight your unique artsy taste.:
- Stunning home decorations that earning compliments from your guests.:
- Contemporary wall paintings for any space to remove boring blank.:
- Bring in a peaceful dream world that relaxing and inspiring your family everyday.:
There's one more canvas painting to make your new home completed. Even a small warm piece can make a difference in your life.:
100% Satisfaction Guarantee. If any questions, please email us first time for the service satisfactions updating.:

Cele mai bune propuneri din categorie