7/8 inch Grosgrain Ribbon Pompier Departamentul de pompieri Imprimați negru sunt pentru arcuri pentru păr, cadouri de meșteșuguri și multe altele.

7/8 inch Grosgrain Ribbon Pompier Departamentul de pompieri Imprimați negru sunt pentru arcuri pentru păr, cadouri de meșteșuguri

Disponibil pentru su pedido
RON 1.67
În stoc:

7/8 inch Grosgrain Panglică Departamentul de pompieri Pompier negru imprimat 100% poliester. TRANSPORT GRATUIT. Fabricarea de cea mai bună calitate - am obținut cea mai bună țesătură de panglică de înaltă calitate pentru toate proiectele dvs. de artă și meșteșuguri. Este construit dintr -o țesătură robustă, care prezintă culori și modele vibrante și extravagante. Modele ca imagine afișată, care vă va face opera de artă specială și unică. Ar fi cea mai bună alegere a ta !!!. Aceste panglici sunt minunate pentru arcuri de păr, meșteșuguri, cadouri și multe altele. Calitate și servicii de înaltă calitate! Aveți grijă cu dimensiunea, întotdeauna în legătură cu clienții!. 7/8 inch Grosgrain Panglică Departamentul de pompieri Pompier negru imprimat 100% poliester. TRANSPORT GRATUIT. Fabricarea de cea mai bună calitate - am obținut cea mai bună țesătură de panglică de înaltă calitate pentru toate proiectele dvs. de artă și meșteșuguri. Este construit dintr -o țesătură robustă, care prezintă culori și modele vibrante și extravagante. Modele ca imagine afișată, care vă va face opera de artă specială și unică. Ar fi cea mai bună alegere a ta !!!. Aceste panglici sunt minunate pentru arcuri de păr, meșteșuguri, cadouri și multe altele. Calitate și servicii de înaltă calitate! Aveți grijă cu dimensiunea, întotdeauna în legătură cu clienții!. Decorați mai mult stil în panglică Grosgrain Gift este o panglică imprimată inovatoare, concepută pentru rochie/designeri/crafters/și toți cei care iubesc artele și meșteșugurile. Panglica noastră de înfășurare este elegantă, elegantă și adaugă o armonie de încălzire sezonului sărbătorilor de care toată lumea se va bucura. Cu culori vibrante și modele de modele, aceste materiale de ambalare sunt versatile și convenabile pentru arte și meserii, decor intern, îmbrăcăminte și alte ocazii. Utilizări populare : decorare : ornamente de stele, fulgi de zăpadă, coroană, scrapbooking, păpușă, tort. Îmbrăcăminte și accesorii : Faceți arcuri de păr, benzi țesute, ponei, panglică de păr pentru fete, agrafe pentru păr. Alte utilizări : Flori de pâslă potrivite, nuntă, favoruri de petrecere, coroane și multe altele. Specificații : țesătură de înaltă calitate - lățime de 7/8 ”. Până unde este popular? Planificatori de evenimente Floriști Designeri de interior Restaurante Decoratorii de case îți arată creativitatea.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie