Set DMTT de 2 suporturi organizator de cravată cu fermoar cu 100 de buc de cablu negru de 8 inci 50 de kilograme rezistență la tracțiune.

Set DMTT de 2 suporturi organizator de cravată cu fermoar cu 100 de buc de cablu negru de 8 inci 50 de kilograme rezistență

Disponibil pentru su pedido
RON 2.67
În stoc:

Eficiență : Band de legături cu zip ajută să funcționeze mai eficient. Acesta fixează un pachet de cravate de cablu, atât de multe legături pot fi transportate. În plus, cravata cu fermoar poate fi scoasă bucată cu bucată. Organizatorul de legături de sârmă ajută la economisirea timpului de lucru și la ușurarea mai ușoară. Chiar și trupa de legături cu fermoar ține legături cu fermoar grele mai strâns. Spec de legături cu zip - Spec Black Zip de 8 inci / 100 pcs în vrac. Lungime : 8 inch Lățime : 0,19 inch. Material : poliamidă 6,6 nylon. Min Buclă rezistență la tracțiune 50 lbs. Max Bundle Dia : 1,97 inch. Durabilitate - Serările interne permit o reținere pozitivă pe pachetele de cablu și conducte. Proiectarea capului garantează o rezistență ridicată la tracțiune, permițând în același timp o forță de inserție foarte mică. Temperatura de funcționare -min : -40˚ F Max : 185˚ F / MATERIAL INGLAMITY Evaluare : UL94 V -2. Legăturile noastre cu fermoar în aer liber de 8 inci au respectat ROH -urile. Garanție - În calitate de specialist în legături prin cablu, suntem mai încrezători în calitatea produselor noastre decât oricine altcineva. Ne vom asigura că veți fi mulțumit de asta. Dacă aveți probleme, veți primi o rambursare completă. Încercați doar cele mai bune legături prin cablu chiar acum. ZIP TIES 8 inch 100 PC -uri cu 2 benzi 8 inch Zip Legături 100 pc Black L : 8 inch, W : 0,19 inch. Min Buclă rezistență la tracțiune 50 lbs. Temperatura de funcționare : min : -40˚ F (-40˚ C) Max : 185˚ F (85˚ C) Material Evaluare a inflamabilității : UL94 V-2 BUNDLE MAX DIA : 1,97 inch. Material : Poliamidă 6,6 Direcții pentru utilizare : Perforate și Trage Caracteristici : auto-blocare, trageți mai strânse, moale, ușor de operat, legături de cablu grosime de negru pentru gestionarea cablurilor Legați computerul, mărfurile electrice de acasă, cablurile de studio, cablurile difuzoarelor , și cabluri TV.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie