Battleship japonez Changmen în cel de -al doilea război mondial 3d model de hârtie kit jucării pentru copii

Battleship japonez Changmen în cel de -al doilea război mondial 3d model de hârtie kit jucării pentru copii

Disponibil pentru su pedido
RON 1.00
În stoc:

Modelul este rafinat și poate fi colectat de entuziaști. Material de hârtie, sigur și ecologic. Designul de splicing este inteligent. Dificultatea este ridicată, potrivită pentru pasionații intermediari și avansați, nu este potrivită pentru novici!. Hârtie de înaltă calitate, imprimare color de înaltă precizie A4. Modelul este rafinat și poate fi colectat de entuziaști. Material de hârtie, sigur și ecologic. Designul de splicing este inteligent. Dificultatea este ridicată, potrivită pentru pasionații intermediari și avansați, nu este potrivită pentru novici!. Hârtie de înaltă calitate, imprimare color de înaltă precizie A4. Descrierea produsului Model de hârtie tridimensională a navelor japoneze Changmen în al doilea război mondial Instrucțiuni Material : Evaluare obișnuită de imprimare a hârtiei : model de hârtie, desene de bună calitate, potrivite pentru pasionații de nivel intermediar. Stil de pictură : Format de desen în stilul culorilor : PDF Număr de desene : 27 Dacă există o specificație : Există calitatea desenelor originale PDF Desene PDF, claritatea este foarte mare, veți primi un set de cărți A4 imprimate în culori, nu un model finit, cumpărători Trebuie să le tăiați, să le pliați și să le lipiți. Tăiați detaliile modelului de hârtie și lipiți -le împreună, așa cum este indicat în instrucțiuni. Dacă aveți vreo întrebare în a face, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați Ghidul pentru a construi : pași de bază pentru a face modele de hârtie. 1) Tăiați aproximativ fiecare parte. 2) Folosiți un creion pentru a marca notă ușor în spatele fiecărei părți pentru a evita tulburarea (nu folosiți un stilou, deoarece probabil face urme deteriorate pe partea din față). 3) Folosiți cuțit sau cuțit artizanal pentru a tăia părțile precis urmând marginea exterioară. Nivelul de precizie afectează efectul combinației. (Tăiați cea mai exterioară marginea dacă linia este groasă). Sfaturi sugerate : A. Pentru tăierea foarfecelor, sugerați să nu împingeți foarfeca, ci să trageți hârtia. B. Pentru a îmbunătăți pliul de piese, vă rugăm să puneți partea ferm pe masă și să puneți conducător pe asta pentru a plia linia. Dacă trebuie să vă pliați în interior, puteți să -l pliați mai întâi în exterior pentru a face urmele și să -l pliați înapoi în interior. C. Pentru a îmbunătăți părțile curbate, așezați partea pe colțul mesei, apoi împingeți -o și trageți -o înainte și înapoi. D. Pentru a face piese precum cilindrul, folosiți instrumente precum Pen pentru a ajuta la a face ondularea mai naturală.

Către proprietăți

there are:
Quality of original drawings:
PDF drawings, clarity is very high:
You will receive a set of colour-printed A4 cards not a finished model, Buyers need to cut, fold and stick them.:
Cut out the details of the paper model and glue them together, as indicated in the instructions.:
If you have any question in making, please feel free to contact me:
Guide to build :
Basic steps to make Paper Models.
1) Cut out each part roughly.:
2) Use a pencil to mark note softly behind each part to avoid disorder (Don't use a pen as it probably makes damaged trace on the front side).:
3) Use Scissor or Craft Knife to cut parts precisely by following the outer edge. The level of precision affects the effect of combination. (Cut the most outer edge if the line is thick).:
Suggested TIPS :
A. For Scissor cutting, suggest not to push the Scissor but pull the paper.:
B. To make the fold of parts better, please put the part firmly on the table, and put the ruler on that to fold the line. If you have to fold inside, you could first fold it softly outside to make the trace, and fold it back to inside then.:
C. To make the curved parts better, place the part on the corner of table then push and pull it back and forth.:
D. To make parts like cylinder, use tools such as pen to assist to make the curl more natural. :

Cele mai bune propuneri din categorie