WJCCY 12 PC -uri Western Restaurant Metal Jelicel inel de șerveț cu buton cu buton pentru șervețel decor de masă (culoare: A, dimensiune

WJCCY 12 PC -uri Western Restaurant Metal Jelicel inel de șerveț cu buton cu buton pentru șervețel decor de masă (culoare:

Disponibil pentru su pedido
RON 0.33
În stoc:

1. Nu este ușor de rupt, poate fi folosit de mai multe ori;. 2.Multifularea acestor suport pentru șervețel, perfect pentru petreceri, nunți, picnicuri, sărbători, Crăciun, an nou, Ziua Recunoștinței, etc. 3. ușor de curățat - suficient de frumos pentru a folosi din nou și din nou, ștergeți curat cu buretele umed dacă este murdar . 4. Inelele sunt făcute pentru a vă ține șervețele, cu toate acestea le puteți folosi și pentru a prezenta tacâmuri. Completați setările tabelului de recepție de nuntă cu aceste inele unice de șervețel; 5. Acest inel de șervețel se potrivește pentru tot felul de șervețele de pânză, prosoape și poate fi folosit ca inele de șervețel pentru cină. 1. Nu este ușor de rupt, poate fi folosit de mai multe ori;. 2.Multifularea acestor suport pentru șervețel, perfect pentru petreceri, nunți, picnicuri, sărbători, Crăciun, an nou, Ziua Recunoștinței, etc. 3. ușor de curățat - suficient de frumos pentru a folosi din nou și din nou, ștergeți curat cu buretele umed dacă este murdar . 4. Inelele sunt făcute pentru a vă ține șervețele, cu toate acestea le puteți folosi și pentru a prezenta tacâmuri. Completați setările tabelului de recepție de nuntă cu aceste inele unice de șervețel; 5. Acest inel de șervețel se potrivește pentru tot felul de șervețele de pânză, prosoape și poate fi folosit ca inele de șervețel pentru cină.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie