HMZRQX Buzunare cu mai multe instrumente Oxford Oxford Pângere pentru instrumente de îngroșare a instrumentului de mare capacitate de buzunar cu talie practică pentru talie de buzunar set de umăr

HMZRQX Buzunare cu mai multe instrumente Oxford Oxford Pângere pentru instrumente de îngroșare a instrumentului de mare capacitate

Disponibil pentru su pedido
RON 3.33
În stoc:

Fabricat din țesătură de Oxford, rezistență puternică de abraziune, rezistență la lacrimă, groasă și durabilă. Poate fi talie sau diagonală, liberă de ales. Proiectarea cu mai multe buzunare, o clasificare rezonabilă, poate găzdui multe tipuri diferite de instrumente. Clapeta principală a geantă are un design velcro, ușor de deschis și de aproape, de instrumente ușor de luat. Punctul de forță este consolidat de nod, firul este strâns, nivelul este egal și chiar, firul nu este deschis, capacitatea de rulare este mai puternică și mai fermă. Fabricat din țesătură de Oxford, rezistență puternică de abraziune, rezistență la lacrimă, groasă și durabilă. Poate fi talie sau diagonală, liberă de ales. Proiectarea cu mai multe buzunare, o clasificare rezonabilă, poate găzdui multe tipuri diferite de instrumente. Clapeta principală a geantă are un design velcro, ușor de deschis și de aproape, de instrumente ușor de luat. Punctul de forță este consolidat de nod, firul este strâns, nivelul este egal și chiar, firul nu este deschis, capacitatea de rulare este mai puternică și mai fermă. Fabricat din țesătură de Oxford, rezistență puternică de abraziune, rezistență la lacrimă, groasă și durabilă să fie talie sau diagonală, liberă la designul choosemulti-buzunar, clasificare rezonabilă, poate găzdui multe tipuri diferite de instrumente, principalele Bag Flap are un design velcro, ușor de deschis și închidere , ușor de luat instrumente Punctul de forță este consolidat de nod, firul este strâns, nivelul este egal și chiar, firul nu este deschis, capacitatea de rulment este mai puternică și mai fermă. Specificații : Material : Oxford Clothstyle : Portabil, talie, o umeri : 20*10*22 CMPACKAGE INCLUS : Set de instrumente*1 Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să mă contactați, vă vom contacta în 24 de ore și vă vom oferi un răspuns satisfăcător. Mărimea produsului este măsurată manual, iar eroarea dimensiunii este inevitabilă. Dacă sunteți preocupat în special, vă rugăm să o luați cu atenție.

Către proprietăți

Material:
Oxford cloth
Style:
portable, waist, one shoulder
Size:
20*10*22cm
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Cele mai bune propuneri din categorie