HMZRQX Oxford Oxford Oxford Pânză Intelată Intelată Seltă de set de instrumente pentru umăr Bag de mână Reparați Electrician Bag pentru șurubelniță cheie

HMZRQX Oxford Oxford Oxford Pânză Intelată Intelată Seltă de set de instrumente pentru umăr Bag de mână Reparați Electrician

Disponibil pentru su pedido
RON 264.16
În stoc:

Genți de umăr. Cu curea de umăr, ușor de transportat. portabil. Cu mâner, este ușor de transportat. Multe buzunare. Există 7 buzunare independente la exterior și un spațiu imens de depozitare în interior, care poate ține cheii, șurubelnițe, clește, unghii și bandă. calitate superioară. Fabricat din o cârpă Oxford 600 D, are rezistență la abraziune, rezistență la apă și capacitate ridicată de încărcare. Gura ramelor metalice. Deschideți geanta, cadrul de suport metalic este la deschidere, care este ușor de deschis și ușor de luat în lucruri. Foarte potrivit pentru întreținerea mașinilor, tâmplărie, tehnicieni, etc. Pungi de umăr. Cu curea de umăr, ușor de transportat. portabil. Cu mâner, este ușor de transportat. Multe buzunare. Există 7 buzunare independente la exterior și un spațiu imens de depozitare în interior, care poate ține cheii, șurubelnițe, clește, unghii și bandă. calitate superioară. Fabricat din o cârpă Oxford 600 D, are rezistență la abraziune, rezistență la apă și capacitate ridicată de încărcare. Gura ramelor metalice. Deschideți geanta, cadrul de suport metalic este la deschidere, care este ușor de deschis și ușor de luat în lucruri. Foarte potrivit pentru întreținerea mașinilor, tâmplărie, tehnicieni, etc. Pungi de umăr. Cu curea de umăr, ușor de transportat. portabil. Cu mâner, este ușor de transportat.Moni buzunare. Există 7 buzunare independente la exterior și un spațiu imens de depozitare în interior, care poate ține cheii, șurubelnițe, clește, unghii și bandă. Fabricat din o cârpă Oxford 600 D, are rezistență la abraziune, rezistență la apă și capacitate ridicată de încărcare. Deschideți geanta, cadrul de susținere a metalului este la deschidere, care este ușor de deschis și ușor de luat în lucruri. Covertiți pentru întreținerea mașinilor, tâmplărie, tehnicieni, etc. Specificare : Material : 600 D Oxford Dimensiune Cloth Extended : 460 * 230 * 220mm / 18.11 * 9.06 * 8.66 " / 310 * 210 * 180mm / 12.2 * 8.27 * 7.09" Capacitate : 7 buzunare externe; 1 buzunar intern mare.Package include : 1 *Bag de stocare a instrumentelor Înțelegeți că, din cauza diferențelor de iluminare sau monitoare de computer, nu pot garanta că fotografiile și culorile reale sunt 100% la fel. de la 1-2c. Dimensiunea produsului este măsurată manual, iar eroarea dimensiunii este inevitabilă. Dacă sunteți preocupat în special, vă rugăm să o luați cu atenție.

Către proprietăți

Material:
600D Oxford cloth
Extended size:
460 * 230 * 220mm / 18.11 * 9.06 * 8.66 / 310 * 210 * 180mm / 12.2 * 8.27 * 7.09
Capacity:
7 external pockets; 1 large internal pocket.
Package includes:
1 *tool storage bag
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2cm.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Cele mai bune propuneri din categorie