DUFT & amp; Doft Baby Soapy Signature parfum cremă de mâini hrănitoare, Non-grasă, hidratare răcoritoare, unt de Shea, Vitamina E, parfum bun-1.69 oz.

DUFT & amp; Doft Baby Soapy Signature parfum cremă de mâini hrănitoare, Non-grasă, hidratare răcoritoare, unt de Shea, Vitamina

Disponibil pentru su pedido
RON 13.32
În stoc:

Cremă de mâini SIGNATURE SCENT : îmbunătățește-ți rutina de auto-îngrijire cu crema de mâini parfumată Duft&DOFT Signature, creată de un parfumier profesionist care a petrecut peste 100 de ore rafinând parfumul signature. Cu know-how-ul său de parfum de lungă durată, această cremă de mâini se mândrește cu un parfum matur care persistă pe pielea ta. FORMULA de absorbție rapidă : experimentați confortul cremei de mâini cu absorbție rapidă, nelipicioasă, cu o textură cremoasă moale, potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Formula de absorbție rapidă asigură o absorbție rapidă, iar textura non-lipicioasă îl face ușor de aplicat și utilizat pe tot parcursul zilei. Îngrijire intensivă hidratantă : răsfățați-vă mâinile cu îngrijire intensă hidratantă, datorită untului de shea și formulei infuzate cu vitamina E a cremei de mâini parfumate Duft&DOFT Signature. Crema conține, de asemenea, acid hialuronic, care ajută la blocarea umezelii, menținându-vă mâinile moi și suple. Formula ușoară hipoalergenică : crema de mâini parfumată Duft & DOFT Signature este perfectă pentru cei cu pielea sensibilă. Formula sa ușoară hipoalergenică oferă hrană și hidratare blândă, fără a provoca iritații sau disconfort. Notă de parfum : răsfățați-vă cu parfumul minunat de trandafiri, săpun și piersică cu cremă de mâini cu săpun pentru Bebeluși. Cu note subtile florale și proaspete, această cremă de mâini are, de asemenea, o dulceață care este echilibrată de mirosurile de muguet, lemn de cedru, lemn de santal și chihlimbar. Notele de pudră pentru bebeluși vă vor face să vă simțiți mângâiați și confortabili.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie