Fișe de alamă Goonsds Ruloul de plăci metalice pentru materiale de cercetare de laborator și decorare a acoperișului, 0.15x50x1000mm

Fișe de alamă Goonsds Ruloul de plăci metalice pentru materiale de cercetare de laborator și decorare a acoperișului, 0.15x50x1000mm

Disponibil pentru su pedido
RON 3.33
În stoc:

Placă de folie de cupru de înaltă calitate, suprafață netedă, rezistență la coroziune, conținut scăzut de oxigen, conductivitate bună. Poate fi sudură - dură, puternică.great pentru sudare și brazare. Are un comportament mecanic frumos și stabilitate termică. Strălucirea de cupru curat, ambalată și sigilată strâns pentru zero până la zgârieturi de suprafață minime și imediat gata de utilizare. Aplicații : telefoane mobile, computere pentru tablete, cipuri de cpu pentru caiet, jetoane de memorie, disiparea căldurii auxiliare a diferitelor jetoane electronice de computer, producția de ornamente de cupru, diverse modele de bricolaj. Cuprul este utilizat pe scară largă în dezvoltarea produselor, experimente de bricolaj, întreținere, producție, etc. Placă de folie de cupru de înaltă calitate, suprafață netedă, rezistență la coroziune, conținut scăzut de oxigen, conductivitate bună. Poate fi sudură - dură, puternică.great pentru sudare și brazare. Are un comportament mecanic frumos și stabilitate termică. Strălucirea de cupru curat, ambalată și sigilată strâns pentru zero până la zgârieturi de suprafață minime și imediat gata de utilizare. Aplicații : telefoane mobile, computere pentru tablete, cipuri de cpu pentru caiet, jetoane de memorie, disiparea căldurii auxiliare a diferitelor jetoane electronice de computer, producția de ornamente de cupru, diverse modele de bricolaj. Cuprul este utilizat pe scară largă în dezvoltarea produselor, experimente de bricolaj, întreținere, producție, etc. 100% de calitate nouă și de înaltă calitate. Accesorii de totoane, înlocuire și echipamente de întreținere de rutină includ : mașini -unelte și accesorii, suporturi de scule, instrumente de întoarcere, tăieturi de frezare, instrumente de măsurare și analiză, instrumente de construcție, instrumente de grădină, suporturi de scule, instrumente electrice, mână Instrumente, instrumente de iluminat și aprindere, piese și accesorii ale pompei, hardware pentru baie. Specificare : newmaterial : Brassfeaturi : dur, puternic, puritate ridicată. Are o bună conductivitate termică, rezistență la coroziune. Bun la sudare și brațare. Notă : Datorită măsurării manuale, vă rugăm să permiteți o eroare de 1-3 cm. Deoarece calibrarea monitorului nu este aceeași, culoarea articolului prezentat în fotografie poate fi ușor diferită pe monitorul computerului.PACKAGE : 1x foi de rulouri de cupru din aramă : Dacă aveți vreo problemă cu acest produs să ne contacteze. Și vă vom rezolva problema cât mai curând posibil.

Către proprietăți

new:
Material:
Brass
Features:
hard, strong, high purity.
Has good thermal conductivity,corrosion resistance. Good at welding and brazing.:
Note:
Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error. Since the calibration of the monitor is not the same, the color of the item shown in the photo may be slightly different on the computer monitor.
package:1x Sheets of Brass Copper Roll:
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible. :

Cele mai bune propuneri din categorie