Foarfece de coafură Set de 6,0 inci japoneză din oțel inoxidabil foarfecă subțiri TOTIE SHEARS SET pentru coafură pentru coafură sau utilizare a familiei, roz

Foarfece de coafură Set de 6,0 inci japoneză din oțel inoxidabil foarfecă subțiri TOTIE SHEARS SET pentru coafură pentru coafură

Disponibil pentru su pedido
RON 1.33
În stoc:

✔ Fabricat din oțel inoxidabil de calitate premium, foarfecele de păr sunt ascuțite, rezistente la căldură și la coroziune, rezistente la rugină. Foarfeca de coafură au un design ergonomic al curbei de prindere, care poate reduce oboseala încheieturii, cotului și mâna și este confortabil de utilizat. ✔its Design distinctiv de mâner ușor de prindere permite foarfecelor să forțeze părul liber, oferind o tunsoare încrezătoare de fiecare dată!. ✔ Cu o lamă fin perfecționată și o suprafață netedă, foarfecele de păr nu vor deteriora și nu va împărți capetele părului. Tăierea netedă este perfectă pentru tăierea părului umed sau uscat. Foarfeca profesională de tăiere a părului este sigură și ușor de utilizat la bărbați, femei, vârstnici, copii și bebeluși. Designul său distinctiv de mâner de prindere ușor permite foarfecelor să leagă degetele, oferind o tunsoare încrezătoare de fiecare dată!. ✔ Fabricat din oțel inoxidabil de calitate premium, foarfecele de păr sunt ascuțite, rezistente la căldură și la coroziune, rezistente la rugină. Foarfeca de coafură au un design ergonomic al curbei de prindere, care poate reduce oboseala încheieturii, cotului și mâna și este confortabil de utilizat. ✔its Design distinctiv de mâner ușor de prindere permite foarfecelor să forțeze părul liber, oferind o tunsoare încrezătoare de fiecare dată!. ✔ Cu o lamă fin perfecționată și o suprafață netedă, foarfecele de păr nu vor deteriora și nu va împărți capetele părului. Tăierea netedă este perfectă pentru tăierea părului umed sau uscat. Foarfeca profesională de tăiere a părului este sigură și ușor de utilizat la bărbați, femei, vârstnici, copii și bebeluși. Designul său distinctiv de mâner de prindere ușor permite foarfecelor să leagă degetele, oferind o tunsoare încrezătoare de fiecare dată!. Faceți convenabil pentru utilizare profesională sau la domiciliu. Great pentru lucrători de salon, frizeri și utilizare personală. Specificare : Dimensiune : 6 "Lungime completă : 17.5cm Material : 9crhardness : 62 Hrcthinning Suma : 28%Conținut pachet : 1*Flat forfear1*foarfece de dinți1 *Baginstrucții pentru foarfece pentru utilizare : 1. Deoarece acest produs a fost inspectat riguros înainte de a părăsi fabrica, șurubul a fost ajustat la poziția corespunzătoare, vă rugăm să nu vă ajustați cu ușurință2. Vă rugăm să nu tăiați aerul ușor (adică tăiați aerul) 3 . Deoarece acest produs este foarte ascuțit, vă rugăm să acordați atenție siguranței în timpul utilizării4. După utilizare, vă rugăm să curățați reziduurile pe lamă la timp, dacă este necesar, aplicați o cantitate mică de lubrifiant de cristal și puneți -l în geantă pentru depozitare.

Către proprietăți

Size:
6
Full length:
17.5CM
Material:
9CR
Hardness:
62HRC
Thinning amount:
28%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Scissors bag:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air):
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage :

Cele mai bune propuneri din categorie